|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Kysané zelí - základní
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ve vaničce nakrouhané zelí promícháme se solí a kmínem. Když pustí šťávu, je udusáme. Necháme 2 hodiny odpočinout. Do připravených sklenic (asi 18 sklenic 0,7 l) napěchujeme zelí tak, aby nahoře zbyly 2,5 až 3 cm místa. Uzavřeme víčky. Postavíme na tác do tepla. Zelí začne kvasit - víčka se vydují. Asi za týden se víčka sama vyrovnají do původní polohy. Teď se sklenice přenesou do studena. Doporučujeme ochutnat tak za 2 - 3 týdny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kysané zelí - základní, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kysane-zeli-zakladni">Recept: Kysané zelí - základní</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kysané zelí - základní:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kysané zelí
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|