FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kynuté zelňáky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z mleka,drozdi a asi 2lzic mouky pripravime kvasek.
Zeli nakrajime,pridame mouku,rozehrate sadlo,skvarky,sul,pepr a kvasek a vypracujeme testo,ktere nechame asi 0.5-1 hodinu kynout.Potom z testa vyvalime plat asi 0.8cm silny,nakrajime na obdelniky nebo vykrajujeme kolecka,dame na vymasteny plech a ve vyhrate troube peceme dozlatova.Doporucuju 180~C a pect 30-40 minut dokrupava.Hodi se jako zakusek k pivu,vinu nebo i jako hlavni jidlo.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kynuté zelňáky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kynute-zelnaky">Recept: Kynuté zelňáky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kynuté zelňáky:
|