| Email šablony | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kynuté zelňáky


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2009

Ingredience:

200g kysaneho zeli
200g hladke mouky
70g sadla nebo 50g sadla a 50g skvarku
0.5dl mleka
25g drozdi
sul
mlety pepr

Popis:

Z mleka,drozdi a asi 2lzic mouky pripravime kvasek.
Zeli nakrajime,pridame mouku,rozehrate sadlo,skvarky,sul,pepr a kvasek a vypracujeme testo,ktere nechame asi 0.5-1 hodinu kynout.Potom z testa vyvalime plat asi 0.8cm silny,nakrajime na obdelniky nebo vykrajujeme kolecka,dame na vymasteny plech a ve vyhrate troube peceme dozlatova.Doporucuju 180~C a pect 30-40 minut dokrupava.Hodi se jako zakusek k pivu,vinu nebo i jako hlavni jidlo.


Jít na recept Kynuté zelňáky >>