![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Květák v boloňské omáčce
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajky umyjeme, očistíme a nadrobno pokrájame. Na zohriatom oleji opražíme maso za stáleho miešania. Umytý karfiol rozoberieme na ružičky a dáme na 15 minút variť do osolenej vody. Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajku pridáme k mäsu, osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku a dusíme na minime. Omáčku podľa potreby dochutíme soľou, korením, cukrom a kečupom. Uvarený karfiol uložíme na tanier, polejeme omáčkou a podávame s varenými zemiakmi alebo bagetou.
Dobrú chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Květák v boloňské omáčce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kvetak-v-bolonske-omacce">Recept: Květák v boloňské omáčce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Květák v boloňské omáčce:
![reklama](img/reklama.jpg)
|