| Rybář | EET Účtenky | Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Počítej Kalorie | Pletení |
|
| ||||||||
Květák v boloňské omáčce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 cibuľa | ||||||||
Popis: Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajky umyjeme, očistíme a nadrobno pokrájame. Na zohriatom oleji opražíme maso za stáleho miešania. Umytý karfiol rozoberieme na ružičky a dáme na 15 minút variť do osolenej vody. Cibuľu, cesnak, mrkvu a paradajku pridáme k mäsu, osolíme, okoreníme a pridáme červenú papriku a dusíme na minime. Omáčku podľa potreby dochutíme soľou, korením, cukrom a kečupom. Uvarený karfiol uložíme na tanier, polejeme omáčkou a podávame s varenými zemiakmi alebo bagetou. |