| EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Košťálová > Květák Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Květák přelitý smetanovou omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 1017x / 1x
Přidáno/změněno: 29.9.2014
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina - Košťálová - Květák

Inredience:

1 väčší karfiol
4 vajcia
20 g hladkej múky
1/2 l vody
1 PL octu
2,5 dl kyslej smotany
olej
soľ
bobkový list
nové korenie
čierne korenie
1 viazanička kôprovej vňate



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Karfiol uvaríme v slanej vode domäkka. Z masla a múky pripravíme zápražku, ktorú zalejeme vodou z karfiolu, osolíme, okoreníme, pridáme nové korenie, bobkový
list a povaríme. Potom z omáčky vyberieme korenie, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali hladkú múku. Keď omáčka začne vrieť, postupne pridávame
vajcia. Všetko mierne povaríme. Karfiol podávame s omáčkou, ktorú po povrchu ozdobíme nadrobno posekanou kôprovou vňaťou.

Ako príloha sú vhodné zemiaky alebo knedľa

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Květák přelitý smetanovou omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Květák
Květák se sýrem II. 24.10.
Květákový karbenátek 04.10.
Květákový nákyp 25.07.
Květáková polévka s mrkví 18.07.
Smažený květák se šunkou 07.12.
Květáková placka 06.11.
Květákové karbenátky II. 11.10.
Květákovosalámové karbanátky 26.09.
Květák po čínsku II. 26.09.
Dušený květák a chilli 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0532s norob)