![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Kuřecí soté na kari kapitána Tortugy
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy a přidáme na jemno pokrájené 2/3 pórku, utřený česnek, pepř, kari, sůl, 2 dcl vína a důkladně promícháme. Zakapeme olejem, přikrijeme a dáme nejlépe přes noc do lednice. Ale stačí i 1 hodina.
Celou směs pak osmahneme na hluboké (teflonové) pánvi, přisypeme zeleninovou směs, zalijeme zbytkem vína a pár minut dusíme pod poklicí.
Můžeme opět přidat trochu kari, papriku a sůl, podle chuti. Zaprášíme moukou, promícháme. Přidáme 3 polévkové lžíce ústřicové omáčky a opět promícháme. Nakonec vlijeme smetanu a mícháme dokud se nám všechno pěkně nespojí. Dle potřeby může přidat více smetany. Ihned podáváme.
Jako přílohu doporučuji hranolky.
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuřecí soté na kari kapitána Tortugy, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kureci-sote-na-kari-kapitana-tortugy">Recept: Kuřecí soté na kari kapitána Tortugy</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí soté na kari kapitána Tortugy:
![reklama](img/reklama.jpg)
|