|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kuřecí maso na čínský způsob
|
|
|
| |
Postup přípravy:Kuřecí maso nakrájíme na plátky, které z obou stran naklepeme. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Všechny ostatní suroviny smícháme a plátky masa v této směsi obalíme. Do čisté suché sklenice, nejlépe zavařovací se šroubovacím víčkem, obalené maso "natlačíme", aby nám nevynikaly vzduchové mezery, sklenici uzavřeme a uskladníme v lednici.
Necháme alespoň dva dny uležet.Před tepelnou přípravou odebereme potřebné množství masa a opékáme z obou stran na rozpáleném oleji jako minutku. Zbytek masa opět uložíme do lednice, kde bude připraveno k další spotřebě. V lednici nám takto naložené kuřecí maso na čínský způsob vydrží až týden, pokud jej dříve nesníte. Jako příloha se hodí smažené brambory nebo rýže a hodně zeleniny.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kuřecí maso na čínský způsob, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kureci-maso-na-cinsky-zpusob">Recept: Kuřecí maso na čínský způsob</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí maso na čínský způsob:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kuře
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|