1. Kuřecí křidélka omyjeme, osušíme a kůži vícekrát nařízneme.
Na marinádu oloupeme a prolisujeme česnek. Limetku omyjeme v horké vodě a kůru jemně nastrouháme. Dužinu pak rozpůlíme a vymačkáme šťávu. Obojí (kůru i šťávu) promícháme s česnekem, sójovou omáčkou, solí, pepřem a olejem. Křidélka touto směsí potřeme a necháme několik hodin odležet.
2. Rošt potřeme olejem a rozložíme na něj kuřecí křidélka. Za občasného obracení je grilujeme 15 až 20 minut.
3. Na salát očistíme a omyjeme ředkvičky, kedlubny oloupeme a obojí nakrájíme na malé kousky. Kopr omyjeme, otřepeme vodu a najemno je nasekáme. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Obojí smícháme s kysanou smetanou a bílým jogurtem. Ochutíme křenem, solí, pepřem a cukrem. Přidáme ostatní zeleninu a upravíme salát na talířích. Přidáme grilovaná křidélka a ozdobíme je koprem.