Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky. Maso promícháme s kořením na čínu, solamylem a olivovým olejem. Necháme v míse uležet.
Do osolené vody si dáme vařit rýži. Vaříme ji podle návodu.
Zeleninu očistíme. Papriky pokrájíme na větší kousky, cibuli a sladké zelí na proužky.
Je-li rýže již téměř měkká, rozpálíme si ve wok pánvi dvě lžíce oleje. Přidáme připravené maso a zprudka orestujeme. Při restovámí maso prohazujeme dřevěnými obracečkami.
Jakmile se maso ze všech stran zatáhne, přidáme nakrájenou zeleninu a pokrájený česnek. Také posypeme jemně mletým tymiánem s bazalkou. Opět chvíli restujeme za častého obracení. Nedusíme a ničím nepodléváme, maso zůstane dobře šťavnaté.