570 g kukuřice bonduelle
60 g hrubé mouky
2 vejce
sůl,pepř,bylinky
60 g cibule
olej na smažení
80 g kaviáru imperiál
pažitkové pomazánkové máslo
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Studený předkrm vhodný jako svačinka nebo večeře.
Kukuřici nechte na sítku okapat. Z mouky a vajec vytvořte hustší palačinkové těsto. Případně můžete přidat trochu nálevu z kukuřice. Ochuťte solí, pepřem a bylinkami, vmíchejte okapaná kukuřičná zrna a cibuli nakrájenou na drobné kostičky.
Na pánvi rozehřejte olej, do něhož lžící vložíte těsto a trochu přimáčknete. Placičky pečte dozlatova z obou stran.
Na vychladlé pak kávovou lžičkou pokládáme kopeček kaviáru, který ozdobíme snítkou kopru a pažitkovým pomazánkovým máslem.