|
Recept na Krůtí prsa na víně
|
|
|
| |
Postup přípravy:Dvě lžíce másla rozmícháme se špetkou soli, vmícháme velmi jemně nakrájenou cibulku a petrželku. Bylinkové máslo můžeme dochutit několika kapkami citronu a worcesterské omáčky. Směs vložíme do alobalu a vytvarujeme váleček, který zmrazíme. Pak z něj nakrájíme špalíčky, protkneme jimi krůtí prsa, osolíme je a lehce poprášíme grilovacím kořením. Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme připravené maso a osmahneme ze všech stran. Pozor, aby se máslo nepřepalovalo. Poté podlijeme vínem s trochou vody a za občasného přelití a podlití upečeme v troubě dočervena. Maso vyjmeme a nakrájíme na plátky, výpek zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme. Maso přelité šťávou podáváme s vařenými brambory.
Dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Krůtí prsa na víně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kruti-prsa-na-vine">Recept: Krůtí prsa na víně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krůtí prsa na víně:
|