|
Recept na Králík v omáčce
|
|
|
| |
Postup přípravy:Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu, nové koření, bobkový list, rozporcovaného králíka, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem nebo vodou a přecedíme. Přidáme nadrobno nakrájené kapary a podle chuti cukr a citrónovou šťávu. Povaříme asi 5 minut. Do hotové omáčky vložíme porce králíka a necháme prohřát. Podáváme s vařenými brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík v omáčce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-v-omacce">Recept: Králík v omáčce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík v omáčce:
|