|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Králík po francouzsku s houbami
|
|
|
| |
Postup přípravy:Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé rozpuštěné máslo rozehřáté v hrnci klademe připravené porce králíka a krátce je ze všech stran opečeme. Opečené maso vyjmeme a dáme stranou. Houby očistíme a pokrájíme. Slaninu nakrájíme drobně, necháme rozškvařit, přidáme houby, osolíme a okmínujeme. Do zapékací misky dáme porce králíka a posypeme je podušenou směsí hub a slaniny. Zalijeme bílým vínem, přiklopíme pokličkou a dusíme v předehřáté troubě doměkka.
Do bílého jogurtu vmícháme lžíci polohrubé mouky a přilijeme ho k téměř hotovému masu. Promícháme se šťávou z pod masa a necháme ještě chvíli provařit.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík po francouzsku s houbami, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-po-francouzsku-s-houbami">Recept: Králík po francouzsku s houbami</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík po francouzsku s houbami:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Králík
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|