| EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Rybář | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Králík Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Králík pečený na česneku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 1400x / 1x
Přidáno/změněno: 12.7.2013
Kategorie: - Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

3 porce králíka
1 polévková lzíce sádla
uzená slanina asi 5 dkg
česnek 5 stroužků
cibule 1 velká
koření: sůl
celý pepř 5 ks.
nové koření 3 ks.
tymián 2 špetky
paprika - poprášit porce
bobkový list
hladká mouka - 1 pol.lžíce

Jako příloha se hodí uvařené brambory nebo bramborový knedlík



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Králíka prošpekujeme, vložíme ma cibuli zpěněnou na sádle, okořeníme,posypeme česnekem nakrájeným na plátky, podlijeme vodou a pečeme do měkka/asi 2-2,5 hod./.V průběhu pečení porce poléváme vypečenou šťávou, dle potřeby podléváme vodou, aby se králík nevysušil.
Upečené porce králíka vyjmeme z pekáče,a šťávu vypečenou z králíka zaprášíme lžící hladké mouky a rozšleháme metlou, aby se nevytvořili hrudky, vložíme porce zpět do pekáče, necháme ještě asi 15 minut v troubě dopéci.


Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík pečený na česneku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Králík
Králik na smetaně 18.10.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Králík Cibulák 24.11.
Králík na oleji II. 28.12.
Ušák na víně 25.07.
Dijonský králík 08.10.
Králík na slivovici 08.10.
Králičí stehna 09.09.
Eichnerův králík 05.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0534s norob)