| Hromadné emaily | Pletení | Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Králík Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Králík paní domácí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 3605x / 6x
Přidáno/změněno: 15.10.2017
Kategorie: - Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Marinády - Ostatní

Inredience:

králík
1/2 kostky obyčejného másla
20 dkg slaniny
2 lžičky grilovacího koření
1 lžičky mleté sladké papriky
5 lžic plnotučné hořčice
1-2 smetany ke šlehání ( podle toho , kolik chcete mít sosu)
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Marináda:
Rozehřejeme máslo, přidáme grilovací koření a papriku, necháme lehce zpěnit a vmícháme plnotučnou hořčici.

Králíka naporcujeme, rozložíme do pekáče a zalijeme ještě teplou marinádou. Vsypeme slaninu, nakrájenou na kostičky. Zakryjeme potravinářskou folií a necháme do druhého dne odstát. Folii sundáme a místo ní dáme alobal. Pečeme na 200 stupňů 45 minut. Maso v průběhu pečení potíráme. Po 45 minutách sundáme alobal, polijeme maso smetanou se solí a pečeme ještě dalších 45-60 minut.
Podáváme s bramborem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík paní domácí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Králík
Králik na smetaně 18.10.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Králík Cibulák 24.11.
Králík na oleji II. 28.12.
Ušák na víně 25.07.
Dijonský králík 08.10.
Králík na slivovici 08.10.
Králičí stehna 09.09.
Eichnerův králík 05.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0805s norob)