|
Recept na Králík dušený se žampiony
|
|
|
| |
Postup přípravy:1.Porce králíka důkladně odblaníme,opláchneme,osušíme a papírovou utěrkou,osolíme,opepříme čerstvě umletým pepřem.Cibuli a česnek oloupeme,cibuli nakrájíme na malé kostičky,česnek prolisujeme.
2.Na pánvi rozpálíme olej a zpěníme na něm drobně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.Přidáme porce králíka a rychle ho ze všech stran opečeme dozlatova.Podlijeme vývarem z kostky,přiklopíme poklicí a dusíme tak dlouho,až maso téměř změkne.
3.Mezitím očistíme žampiony a nakrájíme je na silnější plátky.Když maso změkne,přidáme do omáčky nakrájené žampiony a kečup.Vše dobře promícháme a necháme omáčku ještě krátce povařit.Podáváme s rýží,posipané cibulkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík dušený se žampiony, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-duseny-se-zampiony">Recept: Králík dušený se žampiony</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík dušený se žampiony:
|