|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Koložvárské zelí od p. Matějky
|
|
|
| |
Doba přípravy: |
02:00 |
Počet porcí: |
5 |
Autor: |
|
Zobrazeno/týden: |
2687x / 3x |
Přidáno/změněno: |
10.10.2010 |
Kategorie: |
- Zelenina - Listová - Kysané zelí |
Inredience:sklenice sterilovaného zelí,6 středních brambor,20dkg rýže,1 maďarská pikantní klobása,10dkg uzeného špeku,30-40dkg krkovičky,1 zakysaná smetana,1dcl mléka,pepř,sůl,sladká paprika |
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) | Postup přípravy:Syrové brambory pokrájíme na malé kostky nebo hranolky a smícháme s předvařenou rýží,osolíme a opepříme.Sklenici 0,7 sterilovaného zelí prokrojíme a jemně propereme pod tečící vodou.Do pekáče rozložíme 1/2 brambor s rýží a 1/2 propraného zelí.Na tuto vrstvu rozložíme na kostičky nebo nudličky nakrájenou krkovičku spolu s nakrájeným špekem a položíme další vrstvu brambor s rýzí a navrch zbytek zelí s nakrájenou maďarskou pikantní klobásou.Zakysanou smetanu zředíme mlékem a obarvíme sladkou paprikou případně grilovacím kořením.Pekáč zakryjeme víkem a dáme do trouby na 200 st./30 minut a potom můžeme zeslabit na 150 st./cca na 1hodinu.Nakonec pekáč odekryjeme a vrch necháme trochu do zlatova zapéct.Nemícháme-snažíme se porcovat tak,jak jsou vrstvy proložené.
Původní recept pochází z maďarske kuchyně.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Koložvárské zelí od p. Matějky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kolozvarske-zeli-od-p-matejky">Recept: Koložvárské zelí od p. Matějky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Koložvárské zelí od p. Matějky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kysané zelí
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|