|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Kežmarský jagerek
|
|
|
| |
Postup přípravy:Pečeň umyjeme osušíme,posolíme krátko opražíme na masti cca 1minutu po každej strane krížom narežeme 1cm pauza asi do 1/2 plátku, natrieme trocha roztlačeného cesnaku,polejeme opraženými kockami slaniny s cibuľou zpraženou na hnedo a podávame s chlebom a vínom
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kežmarský jagerek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kezmarsky-jagerek">Recept: Kežmarský jagerek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kežmarský jagerek:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|