| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Snadné hubnutí | Domácí účto | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kežmarský jagerek


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:11.10.2018

Ingredience:

pečeň/bravčová, jelenia ,srnčia/
cibula
br.masť
horčica
soľ
slanina údená
cesnak

Popis:

Pečeň umyjeme osušíme,posolíme krátko opražíme na masti cca 1minutu po každej strane krížom narežeme 1cm pauza asi do 1/2 plátku, natrieme trocha roztlačeného cesnaku,polejeme opraženými kockami slaniny s cibuľou zpraženou na hnedo a podávame s chlebom a vínom


Jít na recept Kežmarský jagerek >>