|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Jizerský chléb - světlý
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vyjmeme pečící nádobu z pícky, nejprve vlijeme všechny tekutiny - vodu, mléko, olej, ocet. Pak přisypeme sůl a cukr. Můžeme přidat také lžíci sušeného mléka a rozpuštěného másla.
Sypké přísady patří nahoru - Jizerka, sušené droždí.
Pícku nastavíme na program Gluten frei a zmáčkneme START. Asi po 2 minutách míchání gumovou stěrkou odstraníme ulpělé těsto na stěnách pečící nádoby. Program přípravy a pečení Jizerského bílého chleba trvá 2 hodiny
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jizerský chléb - světlý, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jizersky-chleb-svetly">Recept: Jizerský chléb - světlý</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jizerský chléb - světlý:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Chléb, dalamánky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|