|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software více informací >> |
|
Recept na Jehněčí kýta zelím obložená
|
|
|
| |
Postup přípravy:Baranie stehno umyjeme,podľa potreby môžeme vykostiť(nie je nutné)a prešpikujeme slaninou. Strúčiky cesnaku popučíme a zmiešame s trochou oleja,soli a korenia.Vzniknutou pastou potrieme celé stehno.
Slaninku nakrájame na asi 2mm plátky a obložíme nimi stehno po celom povrchu.Nakoniec dáme stehno do pekáča,alebo remosky a celé ho obložíme kyslou kapustou(boky aj vrch)a dáme piecť 1-1,5hod(podľa potreby). Počas pečenia stehno podlievame. Po dopečení stehno nakrájame na plátky a podávame s pečenými zemiakmi a s kyslou kapustou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí kýta zelím obložená, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-kyta-zelim-oblozena">Recept: Jehněčí kýta zelím obložená</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí kýta zelím obložená:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kysané zelí
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|