| Email šablony | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře na PC | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí kýta zelím obložená


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:7
Autor:
Přidáno/změněno:5.5.2016

Ingredience:

1-baranie stehno(horná časť)
údená slanina
4-5 strúčikov cesnaku
soľ,korenie čierne mleté
kyslá kapusta
olej

Popis:

Baranie stehno umyjeme,podľa potreby môžeme vykostiť(nie je nutné)a prešpikujeme slaninou. Strúčiky cesnaku popučíme a zmiešame s trochou oleja,soli a korenia.Vzniknutou pastou potrieme celé stehno.
Slaninku nakrájame na asi 2mm plátky a obložíme nimi stehno po celom povrchu.Nakoniec dáme stehno do pekáča,alebo remosky a celé ho obložíme kyslou kapustou(boky aj vrch)a dáme piecť 1-1,5hod(podľa potreby). Počas pečenia stehno podlievame. Po dopečení stehno nakrájame na plátky a podávame s pečenými zemiakmi a s kyslou kapustou.


Jít na recept Jehněčí kýta zelím obložená >>