|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Jehněčí kýta - pečená
|
|
|
| |
Postup přípravy:Jehněčí kýtu potřeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem. Česnekové hlavice rozdrtíme v ruce na měsíčky a přidáme neoloupané na plech ke kýtě. Dáme péct v rozehřáté troubě na 210°C tak 40-45min - záleží na velikosti kýty a pravidelně poléváme výpekem. Poté kýtu vyndáme a zabalíme do alobalu a necháme 10min odpočinout. Poté nakrájíme plátky a podáváme nejlépe se zapečenými brambory se smetanou. Česnek podáváme s výpekem k masu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí kýta - pečená, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-kyta-pecena">Recept: Jehněčí kýta - pečená</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí kýta - pečená:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Jehněčí maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|