| Email šablony | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí kýta - pečená


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.7.2016

Ingredience:

jehněčí kýta cca 3kg
tymián /nejlépe čerstvý/
sůl
pepř
olej
česnek 4 paličky

Popis:

Jehněčí kýtu potřeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem. Česnekové hlavice rozdrtíme v ruce na měsíčky a přidáme neoloupané na plech ke kýtě. Dáme péct v rozehřáté troubě na 210°C tak 40-45min - záleží na velikosti kýty a pravidelně poléváme výpekem. Poté kýtu vyndáme a zabalíme do alobalu a necháme 10min odpočinout. Poté nakrájíme plátky a podáváme nejlépe se zapečenými brambory se smetanou. Česnek podáváme s výpekem k masu.


Jít na recept Jehněčí kýta - pečená >>