|
Recept na Jehněčí hrudí na cibuli
|
|
|
| |
Postup přípravy:jehněčí odblaníme tam, kde je to možné, ale pokud se vám to nepodaří, prodlužte dobu pečení a taky to bude k jídlu. Plátky posolíme, posypeme oreganem a postrouháme na ně muškátový oříšek (nešetřte, skopové má výraznou chuť). Podlejeme vodou a pokapeme olejem (tuk se ještě vypeče z masa)a pečeme pod pokličkou, případně pod druhým pekáčem.
Po celou dobu kontrolujeme, podléváme a případně ještě přidáváme koření, pokud se zdá, že výrazná vůně a chuť jehněčího vítězí nad naším kořením. Když máte pocit, že už je to téměř hotové, přidejte syrové na plátky pokrájené brambory, aby se spolu s masem podusily, získají tak výbornou chuť. Na maso v tuto chvíli také poklademe cibuli nakrájenou na kroužky. Když už jsou brambory hotové, odkryjeme pekáč a necháme maso ještě trochu ztmavnout a podáváme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí hrudí na cibuli, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-hrudi-na-cibuli">Recept: Jehněčí hrudí na cibuli</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí hrudí na cibuli:
|