| Recepty doma | Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | Email šablony | EET Účtenky | Domácí účto |
|
| ||||||||
Jehněčí hrudí na cibuli | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: jehněčí hrudí cca 750 gramů | ||||||||
Popis: jehněčí odblaníme tam, kde je to možné, ale pokud se vám to nepodaří, prodlužte dobu pečení a taky to bude k jídlu. Plátky posolíme, posypeme oreganem a postrouháme na ně muškátový oříšek (nešetřte, skopové má výraznou chuť). Podlejeme vodou a pokapeme olejem (tuk se ještě vypeče z masa)a pečeme pod pokličkou, případně pod druhým pekáčem. |