|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Jablkový amaroun
|
|
|
| |
Postup přípravy:1 kg jablek oloupej, zbav jadřinců, nakrájej na kousky, dej do hrnce a zalej:
1/2vody, přidej 3 lžíce cukru krystalu a povař do měkka.
V hrnku 1/4 litru vody rozmíchej se 2 pudinky nalej do jablek a povař.
V umělohmotné hladkostěnné míse dělej vrstvy z piškotů a jablek. Do jablkové hmoty lze přidat rozinky, ořechy, mražené ovoce apod. Nech vychladnout, pak dej přikryté nejlépe na noc do ledničky. Na druhý den vyklop. Může se na talíři přizdobit šlehačkou ve spreji a grankem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jablkový amaroun, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jablkovy-amaroun">Recept: Jablkový amaroun</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jablkový amaroun:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Jablka
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|