| FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jablkový amaroun


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:5.7.2009

Ingredience:

1 kg jablek
3 lžíce cukr krystal
2 pudinky vanilkové nebo i jiné příchutě (např.čoko.)
piškoty
Nemusí být: rozinky, ořechy, mražené ovoce..
šlehačka ve spreji, Granko

Popis:

1 kg jablek oloupej, zbav jadřinců, nakrájej na kousky, dej do hrnce a zalej:
1/2vody, přidej 3 lžíce cukru krystalu a povař do měkka.
V hrnku 1/4 litru vody rozmíchej se 2 pudinky nalej do jablek a povař.
V umělohmotné hladkostěnné míse dělej vrstvy z piškotů a jablek. Do jablkové hmoty lze přidat rozinky, ořechy, mražené ovoce apod. Nech vychladnout, pak dej přikryté nejlépe na noc do ledničky. Na druhý den vyklop. Může se na talíři přizdobit šlehačkou ve spreji a grankem.


Jít na recept Jablkový amaroun >>