|
Recept na Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub
|
|
|
| |
Postup přípravy:osmahneme cibuli, pridame nakrajene parky na kolecka, trochu cesneku, po osmahnuti zalijeme trochou vody, pridame houbovy bujon, kapku worchestrove omacky, nakrajene zapiony, po poduseni rozmichame v malem mnozstvi studene vody skrob (solamyl) a rovnomerne vlijeme. Podle chuti muzeme pridat tez na drobno nakrajenou debrecinskou peceni... Po ztuhnuti (misto Solamylu lze pouzit klasickou jisku z mouky) timto prelijeme hranolky, nejlepe v hlubsi nadobe (misa, hluboky talir, lavor, vana ci domaci bazenek- podle poctu osob v domacnosti), pote jeste doporucuji toto vse posypat jemne nakrajenou cybuli, pokapat (nebo polit z kyble - podle poctu clenu v domacnosti) trochou vinneho octa a ozdobit kouskem petrzelove nate a spetkou sladke papriky. Dobrou chut!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hranolky-prelevane-omackou-s-nadechem-hub">Recept: Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub:
|