| Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Email šablony |
|
| ||||||||
Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: hranolky | ||||||||
Popis: osmahneme cibuli, pridame nakrajene parky na kolecka, trochu cesneku, po osmahnuti zalijeme trochou vody, pridame houbovy bujon, kapku worchestrove omacky, nakrajene zapiony, po poduseni rozmichame v malem mnozstvi studene vody skrob (solamyl) a rovnomerne vlijeme. Podle chuti muzeme pridat tez na drobno nakrajenou debrecinskou peceni... Po ztuhnuti (misto Solamylu lze pouzit klasickou jisku z mouky) timto prelijeme hranolky, nejlepe v hlubsi nadobe (misa, hluboky talir, lavor, vana ci domaci bazenek- podle poctu osob v domacnosti), pote jeste doporucuji toto vse posypat jemne nakrajenou cybuli, pokapat (nebo polit z kyble - podle poctu clenu v domacnosti) trochou vinneho octa a ozdobit kouskem petrzelove nate a spetkou sladke papriky. Dobrou chut! |