 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Hraběnčin koláč - moučník
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Z polohrubé mouky, prášku do pečiva, moučkového cukru, Hery a žloutků vypracujeme těsto. 1/4 těsta odebereme a obarvíme ho v kakau. Toto těsto dáme do lednice na 1-2 hodiny. Jablka oloupeme, nakrájíme a zbavíme jadřinců. Poté je podlijeme vodou. Přidáme cukr, skořici, rozinky, nastrouhanou citrónovou kúru a vlašské ořechy. Zahříváme, mícháme a posléze rozmačkáme na kaši. Zbytek světlého těsta nastrouháme nahrubo na struhadle. Plech vymažeme máslem. Nastrouhané světlé těsto nasypeme na plech a zarovnáme. Poklademe vychlazenými jablky. Ušleháme hodně hustý sníh z bílků a do sněhu přidáme krupicový cukr. Rozetřeme jej na jablka a nastrouháme na ně zmrzlé hnědé těsto. Plech dáme do mírně vyhřáté trouby na 150 °C a pečeme asi 35 minut.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hraběnčin koláč - moučník, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hrabencin-kolac-moucnik">Recept: Hraběnčin koláč - moučník</a>
|
| |
| | |
Uživatelská diskuse k receptu Hraběnčin koláč - moučník:
|
(1 příspěvků) 1 |

moučnik
dobre
Napsal: irina dne 3.12.2011 12:01:47
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hraběnčin koláč - moučník:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Sladké pokrmy
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|