|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Hovězí sekaný biftek
|
|
|
| |
Postup přípravy:1) Housky namočte ve vodě, vymačkejte a dejte do mísy. Cibule oloupejte, jednu z nich rozsekejte a poduste na másle do sklovita. Přidejte k housce, smíchejte s mletým masem, vejcem, solí a pepřem, zformujte bifteky.
2) Zbylou cibuli nakrájejte na tenké kroužky. Na pánvi zahřejte trochu oleje na vysokou teplotu. Cibuli za stálého obrecení nechte zezlátnout, vyměnte a udržujte teplotu.
3) Zbývající olej dejte do pánvičky a zahřejte. Položte do něj sekané bifteky a opékejte každou stranu 4 až 5 minut. Posledních 5 minut teplotu snižte.
Vhodná příloha:
Brambory maštěné máslem s petrželkou a míchaný salát se smetanovou zálivkou. Rozkrojená rajčata a petrželka na ozdobu.
Můj tip:
Zapečenou šťávu uvolněte trochou vody nebo vína, krátce povařte a nalijte na připravené bifteky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hovězí sekaný biftek, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hovezi-sekany-biftek">Recept: Hovězí sekaný biftek</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí sekaný biftek:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Mleté maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|