750 g hovězího masa
1 cibule
hladká mouka
bílá bageta
hořčice
svazek zelených bylinek (timián,bobkový list, bazalka)
černé pivo
ocet
cukr
sůl
pepř
olej
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso pokrájet na kostky a zprudka opéct na oleji. Pak maso vyndat a na oleji osmahnout na kostičky nakrájenou cibuli,přidejte mouku a zalít černým pivem. Přidat lžičku octa. Dochutit pepřem, solí
Přidat svazeček bilynek. Péct a podlévat pivem až do změknutí.
Mezitím nakrájet bagetu na plátky, opéctji z obou stran na másle a z jedné strany potřete hořčicí.Asi deset minut před dopečením masa poskládat plátky bagety na vrstvu masa potřenou stranou dolů.
Jako příloha se hodí rýže, hranolky nebo krokety a zeleninová obloha.