|
Recept na Hovězí maso vařené
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do 1 l studené a osolené vody v papiňáku vložíme maso. Po uvedení do varu necháme 40 až 50 minut vařit (dle druhu masa). Pak odstavíme a necháme dojít až klesne tlak v hrnci ( tj.cca 15 – 20 minut). Po otevření víka vložíme nakrájené žampiony, zeleninu, masox a dochutíme případně solí. Pozor, masox obsahuje také sůl. Uzavřeme víko a po uvedení do varu necháme vařit cca 30 minut. Pak opět odstavíme, po poklesu tlaku otevřeme víko a dle potřeby ještě dochutíme. Nudle uvaříme zvlášť, maso jíme s hořčicí, nebo jablečným křenem. Přílohou je nejlepší měkký chléb.
Poznámka: v případě, že je masa více, či méně, tak kolik je masa v kg, tolik použít vody v litrech.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hovězí maso vařené, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hovezi-maso-varene">Recept: Hovězí maso vařené</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí maso vařené:
|