600 g hovězí zadní
2 menší cibule
2 stroužky česneku
200 g mražené zeleninové směsi s kukuřici
250 g sladkokyselé okurky
1 obyčejný párek
sůl,pepř,kmín,kari
hovězí bujón
sójová a Worchestrová omáčka
Podravka
mouka hladká
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na sádle s máslem, přisypeme Kari koření. Přidáme maso, mírně osolíme, opepříme, trochu kmínu, dle chuti Worchestrovou a Sojovou omáčku a necháme podusit ve vlastní šťávě. Poté přidáme hovězí bujón a zalijeme vroucí vodou. Dusíme pod pokličkou do poloměkka. Poté přidáme zeleninu a na malé kostičky párek. Po 10 minutách vložíme nakrájenou okurku. Když je maso měkké, rozmícháme mouku s vodou a povaříme. Dochutíme Podravkou dle chuti. Podáváme s rýži. bramborem nebo knedlíkem.