![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Horké ovoce pod peřinou
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:zapékací formu o obsahu 1,5 l vymažte máslem. oloupaná jablka bez jádřinců nakrájejte na plátky.
smažte je na másle asi 3 minuty, až začnou měknout. přesuňte do formy, přidejte cukr a lesní ovoce a promíchejte.
změklé máslo zpracujte s moukou prosátou s práškem do pečiva na jemnou drobenku. vpracujte cukr a citronovou kůru. přidejte mléko a lehce promíchejte.
troubu předehřejte na 200 °C (elektrickou), 180 °C (horkovzdušnou). na ovoce v zapékací formě naklaďte lžící mascarpone nebo smetanu a pak rovněž lžící těsto. směs pečte 20–25 minut, až kopečky těsta vyběhnou a zezlátnou. před podáváním nechte 5–10 minut vychladnout.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Horké ovoce pod peřinou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/horke-ovoce-pod-perinou">Recept: Horké ovoce pod peřinou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Horké ovoce pod peřinou:
![reklama](img/reklama.jpg)
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Moučníky
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|