|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Horké ovoce pod peřinou
|
|
|
| |
Postup přípravy:zapékací formu o obsahu 1,5 l vymažte máslem. oloupaná jablka bez jádřinců nakrájejte na plátky.
smažte je na másle asi 3 minuty, až začnou měknout. přesuňte do formy, přidejte cukr a lesní ovoce a promíchejte.
změklé máslo zpracujte s moukou prosátou s práškem do pečiva na jemnou drobenku. vpracujte cukr a citronovou kůru. přidejte mléko a lehce promíchejte.
troubu předehřejte na 200 °C (elektrickou), 180 °C (horkovzdušnou). na ovoce v zapékací formě naklaďte lžící mascarpone nebo smetanu a pak rovněž lžící těsto. směs pečte 20–25 minut, až kopečky těsta vyběhnou a zezlátnou. před podáváním nechte 5–10 minut vychladnout.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Horké ovoce pod peřinou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/horke-ovoce-pod-perinou">Recept: Horké ovoce pod peřinou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Horké ovoce pod peřinou:
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Ovoce
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|