|
Recept na Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá
|
|
|
| |
Postup přípravy:Filet očistíme od šupin a nakrájíme jednotlivé porce. Ty posypeme hrubozrnou solí, hrubě mletým pepřem, drceným kmínem a pokapeme ochuceným česnekovým nebo olivovým olejem a necháme v lednici asi 3 hodiny odpočívat. Pečeme na grilu nebo na grilovací pánvi z obou stran podle chuti do propečení. Doporučujeme: Aby maso mořských ryb zůstalo uvnitř šťavnaté, je dobré maso upravovat kratší dobu a nechat vnitřní část růžovou.
Horký bramborový salát
Orestujeme kostičky uvařených brambor na másle s cibulkou, přidáme kostky nakrájených vajec, žampiónů, sekanou petrželku, oloupaný chřest, pá kapek citronové šťávy, sůl, pepř a zjemníme smetanou.
Hořčičná omáčka
Orestujeme cibulku na másle, aby změkla, přidáme silný nvývar z drůbeže, hořčici DIJON podle chuti, bílé víno a smetanu. Pokud je omáčka příliš řídká, doporučuji vyvařit ji na požadovanou hustotu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/grilovany-steak-z-lososa-s-horkym-bramborovym-sala">Recept: Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá:
|