| Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky |
|
| ||||||||
Grilovaný steak z lososa s horkým bramborovým salá | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: filet z lososa | ||||||||
Popis: Filet očistíme od šupin a nakrájíme jednotlivé porce. Ty posypeme hrubozrnou solí, hrubě mletým pepřem, drceným kmínem a pokapeme ochuceným česnekovým nebo olivovým olejem a necháme v lednici asi 3 hodiny odpočívat. Pečeme na grilu nebo na grilovací pánvi z obou stran podle chuti do propečení. Doporučujeme: Aby maso mořských ryb zůstalo uvnitř šťavnaté, je dobré maso upravovat kratší dobu a nechat vnitřní část růžovou. |