FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Grilované banány se skořicí
|
|
|
| |
Postup přípravy:1. Připravíme si 8 čtverců alobalu (aby se do nich daly zabalit banány). Banány oloupeme ze slupky a každý položíme doprostřed jednoho alobalu. Banány poprášíme mletou skořicí a rovnoměrně na ně rozdělíme i vanilínový cukr. Banány do alobalu zabalíme a dáme na gril.
2. Grilujeme celou dobu zabalené v alobalu za průběžného otáčení po dobu asi 5-10 minut (záleží na typu a míře rozpálení grilu), aby se banány prohřály, ale zcela nezměkly.
3. Než se banány ogrilují, rozdělíme na 4 talířky smetanu. Brusinky necháme okapat a rozdělíme je na talířky do smetany. Mátu opereme.
4. Banány sundáme z grilu, vybalíme je z alobalu a ještě teplé je rozdělíme po dvou kusech na talířky se smetanou. Dekorujeme mátou. Servírujeme teplé.
TIP: Jiná alternativa grilování banánů: banány zabalíme do alobalu ve slupce (neloupeme), ogrilujeme, rozbalíme je z alobalu, nožem rozřízneme slupku a vnitřek pokapeme oblíbeným likérem. Výhodou grilování ve slupce je přenesení výraznějšího aroma, nevýhodou je menší estetický vzhled při servírování.
TIP 2: Kromě grilu můžeme stejným způsobem připravovat v alobalu banány i na kamnech na rozptylovací plotýnce nebo na elektrické granitové pánvi.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Grilované banány se skořicí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/grilovane-banany-se-skorici">Recept: Grilované banány se skořicí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Grilované banány se skořicí:
|