1000 g gnocchi
350 g hovězího masa
150 g nadrobno nakrájené zeleniny (cibule, mrkev celer)
1 bobkový list
1 lžička rajčatového protlaku
2 naběračky zeleninového vývaru
3 dcl červeného vína
50 g struohaného parmezánu
0,05 dcl olivového oleje
sůl, pepř
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
V tlakovém hrnci orestujte na oleji nadrobno nakrájenou zeleninu a na kousky nakrájené maso. Osolte, opepřete, přidejte bobkový list, lžičku rajčatového protlaku ve dvou naběračkách zeleninového vývaru a přilejte 3 dcl červeného vína. Zavřete tlakový hrnec a vařte 40 minut od prvního hvizdu. V hrnci s vařící vodou uvařte gnocchi a sceďte je. Smíchejte je s připravenou směsí, posypejte parmezánem a ještě horké podávejte.