| Zbrojní průkaz | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
Gnocchi s hovězím ragú | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1000 g gnocchi | ||||||||
Popis: V tlakovém hrnci orestujte na oleji nadrobno nakrájenou zeleninu a na kousky nakrájené maso. Osolte, opepřete, přidejte bobkový list, lžičku rajčatového protlaku ve dvou naběračkách zeleninového vývaru a přilejte 3 dcl červeného vína. Zavřete tlakový hrnec a vařte 40 minut od prvního hvizdu. V hrnci s vařící vodou uvařte gnocchi a sceďte je. Smíchejte je s připravenou směsí, posypejte parmezánem a ještě horké podávejte. |