|
Recept na Filé v nádivce
|
|
|
| |
Postup přípravy:filé pokapeme citrónem, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak je obalíme v mouce a na rozehřátém oleji z jedné strany osmažíme. Obrátíme ji a na osmaženou stranu naneseme nádivku. Rybu pečeme při mírné teplotě v troubě, až se nádivka propeče a zezlátne.
Příprava nádivky :
Rohlíky pokrájíme, zalijeme vodou a necháme nasát. Pak je vymačkáme, dáme do mísy a přidáme žloutky, hrášek, nasekané žampióny, nudličky slaniny, koření, rozetřený česnek, bylinky, rozehřáté máslo a sůl. Do promíchané směsi lehce zapracujeme ušlehaný sníh z bílků.
Doporučená příloha:
vařené brambory a zeleninový salát
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Filé v nádivce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/file-v-nadivce">Recept: Filé v nádivce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Filé v nádivce:
|