300 g těstovin
500 g kuřecích vnitřností
oliv.olej
cibuli
česnek
hodně petržele
rozmarýn
šalvěj
4 lžíce nastrouhaného parmazánu
sůl
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Do většího kastrolu dáme zpěnit cibulku, přidáme 4 nakrájené stroužky česneku, zpěníme a přidáme nadrobno nakrájené srdce a žloutky. Za stálého míchání smažíme asi 10 minut. Přidáme nadrobno nasekaný petržel, rozmarýn a šalvěj, a na kousky nakrájená játra. Mícháme a smažíme dalších 5 minut. Podlijeme sklenkou bílého vína, mícháme, necháme vypařit víno, osolíme a zhasneme. Ponorným mixerem mírně rozmixujeme. Přidáme uvařené těstoviny, zamícháme a hodně posypeme parmazánem.