 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezitím omyjeme filé. Do kastrolu vlijeme menší množství osolené vody, přidáme k ní bobkový list a ocet a přivedeme k varu. Pak vložíme kousky ryby a při nízké teplotě je v nálevu zhruba 8-10 minut dusíme. Na rozehřátém tuku osmahneme mouku. Za stálého míchání přilijeme smetanu a pórkový vývar. Přivedeme k varu a při nízké teplotě přibližně 5 minut vaříme. Potom vmícháme hořčici. Omáčku dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a prohřejeme v ní pórek. Na míse filé posypeme lístky kerblíku a hrubě mletým pepřem. Přelijeme omáčkou a ozdobíme plátky citronu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dušené rybí filé v hořčičné omáčce, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/dusene-rybi-file-v-horcicne-omacce">Recept: Dušené rybí filé v hořčičné omáčce</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dušené rybí filé v hořčičné omáčce:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Ryby
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|