| Zbrojní průkaz | Rybář | Omalovánky | DWN.cz | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Pletení | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med syr oleje kure krem ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Dršťkový guláš po maďarsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 7074x / 8x
Přidáno/změněno: 19.3.2012
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Hovězí droby
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

vepřové sádlo
cibule
čisté a předvařené hovězí dršťky
červená a bílá paprika
pálivá paprika
rajčata mletá parika sladká
kmín



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do kastrolu dáme 1/2 dílu škvařeného vepřového sádla, jeden díl cibule na hrubo nakrájené a zesklovatíme. Přidáme předvařené drštky a dusíme až jsou dršťky téměř měkké. Přidáme nakrájené papriky a rajčata a dusíme odkryté. Cca 10 minut před ukončením přidáme mletou sladkou a pálivou papriku podle chuti, kmín a sůl. Můžeme zahustit strouhaným tvrdým chlebem nebo jíškou. Pro vylepšení a zvýraznění chutě, přidáme na plátky nakrájenou a osmaženou domácí klobásku.
Dokud jsem se sám nepřesvědčil, nevěřil jsem, že je tato dobrota výborná i k červenému vínu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery
LinkujPřidat do Linkuj.cz
MediaBlog.czPřidej na MediaBlog.cz


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dršťkový guláš po maďarsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vnitřnosti
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Kuřecí srdíčka 10.11.
Játra na pivě 24.10.
Vepřové ledvinky na smetaně 26.10.
Ďábelská játra 04.10.
Dršťková polévka speciál 04.10.
Staročeská jehla 25.07.
Kyjevské řízky 18.07.
Kuřecí játra na jalovci 08.07.
Kuřecí játra Jirka 24.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní
TOPlist

Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0501s norob)