|
Recept na Domácí pečenáče z makrel
|
|
|
| |
Postup přípravy:Očištěné porce makrel rozkrojíme na půlky, osolíme, obalíme v mouce a necháme rozložené stát na talíři asi hodinu.
Pak je obalíme v rozšlehaném vejci a opět v mouce a zvolna opékáme po obou stranách na oleji na teflonové pánvi.
Vyjmeme je, osušíme papírovým ubrouskem a necháme vychladnout. Naskládáme je do úzké misky a proléváme
vychladlou marinádou. Uložíme do chladničky a necháme marinovat asi 24 hod.
Příprava marinády:
Kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky, vložíme spolu s kořením do vařící osolené vody a vaříme pod poklicí asi 10min. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, oloupaná kolečka citronu, ocet, víno, necháme jednou přejít varem a dáme vychladnout.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí pečenáče z makrel, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-pecenace-z-makrel">Recept: Domácí pečenáče z makrel</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí pečenáče z makrel:
|