|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Domácí Cinzano
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do 5l lahve dáme na dno vypranou rýži. Přidáme droždí. Z citronu nastrouháme kůru a zbytek nakrájíme na kolečka. Dále přidáme všechno koření (nové koření, hřebíček, muškátový oříšek, muškátový květ, skořici, zázvor, tymián, rozinky a vanilkový cukr).
Krystalový cukr svaříme s vodou na objem 3,5l. Vychladlé nalejeme do lahve s rýží a kořením a hrdlo překryjeme celofánem, který propícháme. 6 týdnů necháme kvasit. Po 6 týdnech stočíme do jiné lahve a necháme ještě 10 dnů ustát. Pak stáčíme do lahví. Nejlépe je, nechat v lahvích ještě 4 týdny zrát.
Podáváme dobře vychlazené s citronem a ledem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí Cinzano, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-cinzano">Recept: Domácí Cinzano</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí Cinzano:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Nápoje
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|