|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Dijonský králík
|
|
|
| |
Postup přípravy:Králičí maso potřeme dijonskou hořčicí, posypeme majoránkou a zalijeme bílým vínem .
Necháme marinovat min. 1 hodinu, nejlepší je přes noc.
Maso zprudka opečeme a v zapékací misce dáme do trouby upéct do měkka - přiklopené, až na konci přilejeme smetanu a necháme zčervenat.
Za normálních okolností není třeba dál kořenit, jinak sůl a pepř podle chuti.
Příloha dle chuti.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Dijonský králík, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/dijonsky-kralik">Recept: Dijonský králík</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Dijonský králík:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Králík
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|